Vastgoedbeheer

Noord-Staete is een professionele vastgoedbeheerder, wij beschikken over een brede ervaring, een groot netwerk en vooral kennis van de markt. Wij werken pro-actief in het belang van onze opdrachtgevers, wij doen niet aan nadenken maar aan voordenken.

Vastgoedadvisering

Noord-Staete is een erkend vastgoedadviesbureau gespecialiseerd in woning- en commercieel vastgoed –kantoren, winkels, bedrijfspanden. Het kan hierbij gaan om strategisch portefeuille advies, beleggingen in onroerend goed of advisering inzake vastgoedontwikkelingen. U kunt altijd rekenen op een helder en gedegen advies.

Vastgoedbeleggingen

Noord-Staete adviseert relaties in de aankoop en verkoop van onroerend goed en beheert beleggingen voor een aantal relaties. Onze diensten zijn gericht op een duurzame samenwerking tussen huurders en eigenaren van vastgoed.

Vastgoedfondsen

Met ons uitgebreide netwerk en uitstekende expertise biedt Noord-Staete u een uitstekend uitgangspunt voor een betrouwbaar rendement. Onze missie is om onze selecte groep beleggers aantrekkelijke beleggingen aan te bieden, transparant te informeren en te realiseren wat wij afspreken.